OVER 8ONTWERP

8ontwerp is een ontwerpstudio voor visuele communicatie uit Arnhem opgericht op 8-8-2008 door José Smits-Bastiaanssen.

ADD A LITTLE CONFETTI TO EACH DAY

8ontwerp helpt organisaties en bedrijven om de boodschap die zij uitdragen meer impact te geven.
José: “Door het vormgeven van overtuigende ontwerpen wil ik mensen inspireren en verwonderen. Vormgeving die zichtbaar wordt in alle middelen. Door te ervaren en te ontdekken heeft een boodschap nog meer betekenis.”

HOE?

8ontwerp werkt samen met opdrachtgevers aan projecten.
José: “Door het stellen van vragen kom ik tot de kern van de opdracht. Dat is het vertrekpunt van een ontwerp dat verleidt en prikkelt met speciale aandacht voor beleven. Door te ervaren veranderd een boodschap in iets onvergetelijks. Het heeft betekenis en brengt beweging. Kortom, onderscheidende en treffende oplossingen.

WAT?

8ontwerp levert altijd maatwerk.
José: “Als ontwerper versterk ik de bestaande communicatiestijl van een opdrachtgever en breid deze uit met verrassende en prikkelende ontwerpen. Met een scherpe analyse en een kritische blik ontwerp ik ook nieuwe concepten, huisstijlen en identiteiten voor opdrachtgevers. Samen met partners en producenten uit mijn grote netwerk werk ik de concepten uit. Dat resulteert in ontwerpen die werken.”

VOOR WIE?

8ontwerp gaat graag uitdagingen aan.
José: “Ik werk graag voor kennisgedreven organisaties die met hun expertise de wereld mooier en beter willen maken. Graag maak ik complexe informatie toegankelijk voor een groter publiek.”

KORTOM

8ontwerp is altijd op zoek nieuwe ontwikkelingen.
José: “Ik ben altijd op zoek naar inspiratie, vernieuwing en verbetering. Zowel in ontwerp als in drukwerk, kleur, typografie, beeld, papier- en materiaalgebruik en toepassing van nieuwe media. Allemaal met als doel: Zorgen dat een boodschap impact heeft en mensen bereikt.”

NIEUWSGIERIG?

Graag meer weten over 8ontwerp?
Kom kennis maken in de eigen studio van 8ontwerp in Arnhem.

Opdrachtgevers