Save the date: Masterclass Informatie Visualisatie

Op donderdag 28 mei van 15.30 – 17.00 uur geven 8ontwerp en Bureau Visuele Vertalingen samen een Masterclass over pictogrammen.

In onze eerste Masterclass nemen we je mee in het maken en gebruiken van pictogrammen.
In ongeveer 1,5 uur vertellen we je de belangrijkste ins en outs over informatie visualisatie. Ook ga je zelf aan de slag met het maken van heldere pictogrammen. We leren hoe je door het toepassen van context, kleur en stijl doeltreffende pictogrammen kunt maken.
Na deze masterclass kun jij zelf heldere pictogrammen maken en weet je hoe je deze op een goede manier in kunt zetten. Omdat je daarna onze Vijf Gouden Tips kent. Je Informatie was nog nooit zo helder!

Deelname is kosteloos, Meld je snel aan, het aantal deelnemers is beperkt!

Houd de datum vast vrij. Weet u geïnteresseerden delen = fijn!

www.8ontwerp | www.bvv.nu

Expert Meeting: Backstage bij de Best Verzorgde Boeken

Donderdag 4 oktober organiseert de Monsterkamer een Expert Meeting. José van 8ontwerp gaat daar samen met Linda van Accu ontwerpers naar toe. De middag is een presentatie met het thema: Backstage bij de Best Verzorgde Boeken. Deze bijeenkomst staat in het teken van de jaarlijkse uitverkiezing van de Nederlandse Best Verzorgde Boeken. …

Nieuwe studio 8ontwerp in aanbouw

8ontwerp blijft doorgroeien. Deze zomer is hard gewerkt aan de nieuwe studioruimte. Het ontwerp van Nexit Architecten is door mijn vader helemaal gebouwd. Soms met hulp van mijn man Marcel en mijn zoon Arne. Zo wordt het een echt familieproject. Dankzij de handige handen van vriend Peter van Neuhaus totaalbouw is het allemaal nog sneller voor elkaar. …