SIMPULS – EFFECTIVE FUN!

De visie van Simpuls is positief: je behaalt betere resultaten, wanneer je leren en werken op een slimme manier leuker maakt. Met dit uitgangspunt ontwikkeld Simpuls unieke oplossingen op basis van vragen en behoeften van opdrachtgevers. De kennis van de organisatie wordt gecombineerd met spel- en simulatietechnieken. Hierdoor ontstaan unieke, innovatieve en herkenbare oplossingen die direct te vertalen zijn naar de praktijk. En door de positieve ervaringen heeft het ook nog eens meer effect.

8ontwerp werkt al enige jaren in opdracht van Simpuls om de spel- en simulatievormen grafisch vorm te geven. Al vroeg in het traject denkt 8ontwerp mee om een optimaal ontwerp te maken voor de gewenste spelvorm. Zo heeft 8ontwerp al aan veel spellen gewerkt voor verschillende opdrachtgevers van Simpuls. Een aantal hiervan zijn te vinden op deze website. Op deze pagina ook twee spellen die Simpuls zelf heeft ontwikkeld: de Asset Management Game en een Business Game.

Daarnaast heeft 8ontwerp het logo en de identiteit mogen ontwerpen van Simpuls. Omdat Simpuls continue in beweging is, groeit de huisstijl ook steeds mee. Inmiddels is de stijl uitgebreid naar meerdere producten/ diensten. Deze sluiten aan bij de identiteit van Simpuls.

CREDITS

CONCEPT

Simpuls

ONTWERP

8ontwerp

SPECIALE DANK AAN

Leon Römer en
Rob de Velde Harsenhorst – Simpuls