Expert Meeting: Backstage bij de Best Verzorgde Boeken

Donderdag 4 oktober organiseert de Monsterkamer een Expert Meeting. José van 8ontwerp gaat daar samen met Linda van Accu ontwerpers naar toe. De middag is een presentatie met het thema: Backstage bij de Best Verzorgde Boeken. Deze bijeenkomst staat in het teken van de jaarlijkse uitverkiezing van de Nederlandse Best Verzorgde Boeken.

Nederlands Best Verzorgde Boeken
Tijdens de Expert Meeting zullen vijf drukkers, samen met de betreffende ontwerper, dieper ingaan op een door hun gedrukt Best Verzorgd Boek. Wat kwam er allemaal bij het productieproces kijken? Hoe kwamen materiaal-, druk- en bindkeuzes tot stand? Wat zijn de overwegingen van de ontwerper? Wat waren de uitdagingen in dit boekproject?

Over de Monsterkamer
De Monsterkamer is een fysiek & digitaal platform voor papier en drukwerk. Iedereen die professioneel drukwerk wil laten produceren is welkom voor gratis papieradvies. De Monsterkamer organiseert ook regelmatig bijeenkomsten om kennisdeling en samenwerking te stimuleren: bedrijfspresentaties, expert meetings, excursies, studentenbezoeken.

8ontwerp houdt van boeken
8ontwerp kijkt uit naar deze leerzame meeting. Boeken maken blijft ook een fantastisch vak.
Dus, mocht je overwegen om een mooi boek te laten maken, neem dan gerust contact op. 8ontwerp borrelt van de inspiratie.

Geef een reactie